Quiz image

Musikquiz - Året 2020

Pandemi, Corona och Covid19. Så, då fick vi det sagt. För er som har missat det så har det under året pågått en pandemi. Vi ska i detta quiz mest försöka fokusera på andra händelser som ägt rum under året. 2020 är för övrigt ett skottår som började en onsdag i den gregorianska kalendern. Det är valår i USA, stora protester mot polisvåld och rasism äger rum runt om i världen och vi i Sverige får beskåda en guldbro anlända från Kina. Minst sagt händelserikt!

  • Antal frågor:15
  • Musikquiz: Nej
  • Kategorier: Årtal, Högtider

Spela i appen

Det här quizet kan du även spela direkt i Quizly appen! Dina vänner kan gå med i ett rum som du skapar och ni spelar live med varandra. Quizet går att spela med flera olika poängsystem och frågetyper.

Ladda ner

Det här quizet kan du köpa och ladda ner som en PDF. När du köper quizet får du ett mail som innehåller två bifogade filer. Den ena innehåller frågor och svar till quizet och det andra är ett svarspapper. Du kan då skriva ut så många exemplar du behöver!

Om quizet är ett musikquiz kommer du också att få en QR-kod som du kan skanna med din telefon för att öppna en tillhörande spellista i spotify!